Uçaklı Butik Van Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: Balıkesir ve Bandırma
PROGRAM

REHBERİMİZ NİLGÜN MAZİCİOĞLU EŞLİĞİNDE 

 

UÇAKLI BUTİK VAN TURU

VAN – DOĞU BEYAZIT – MURADİYE ŞELALESİ  

İSHAK PAŞA SARAYI – AKDAMAR

4 GÜN 3 GECE KONAKLAMALI

26 EKİM 2023 HAREKETLİ

1.GÜN: 26 EKİM 2023 PERŞEMBE:  AKDAMAR ADASI

Saat 00:30 hareket. İstanbul Sabiha gökçen Havalimanı varıyoruz saat 07:55  uçağı ile Van havalimanına hareket ediyoruz.  Rehberimiz Nilgün Mazıcıoglu ile Van havalimanında buluşmamızın ardından "Van Kahvaltısı" yaparak güne başlıyoruz. 

1 saatlik yolculuk ile Van gölünde Akdamar’a keyifli bir tekne yolculuğu yapıyoruz. Dış yüzeyindeki İncil ve Tevrat konulu kabartmaları ile dikkat çeken Akdamar Kilisesi’ni gezip, adada bir gezinti yapıyoruz. Tekne ile Gevaş’a dönüş. Burada gün batımını da izledikten sonra otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Van'daki otelimizde.

Konaklama : Ramada by Wyndham / Van

2.GÜN 27 EKIM 2023 CUMA :   İSHAKPAŞA SARAYI, MURADİYE ŞELALESİ

Otelde yapacağımız kahvaltı sonrasında 2,5 saatlik yolculuk ile birçok efsaneye konu olmuş Ağrı Dağı manzarası eşliğinde Doğubayazıt ilçesine gidiyoruz İshakpaşa Sarayı'na gidiyoruz. İshakpaşa Sarayı'nı rehberimiz ile gezerken muhteşem taş işçiliğine hayran kalacaksınız. Gezimizi tamamladıktan sonra öğle yemeği molası vereceğiz. Yemek sonrası Doğubayazıt- ilçesinde pasajlarda serbest zaman veriyoruz. Yedinden Van merkeze dönüş yapıyoruz .Çaldıran yolunu takip ederek Muradiye Şelalesi'ne gideceğiz. Şelalenin fotoğraflanmasından sonra otelimize dönüş. Akşam yemeği ve konaklama Van'daki otelimizde.

Konaklama : Ramada by Wyndham / Van

3.GÜN 28 EKIM 2023 CUMARTESİ:  TATVAN, AHLAT, NEMRUT KRATER GÖLÜ

Otelde yapacağımız kahvaltı sonrasında 2 saatlik yolculuk ile Van Gölü ve Süphan Dağı manzaraları eşliğinde Tatvan’a doğru yol alıyoruz. En son 1441 ile 1443 yılları arasında faaliyete geçmiş olan Nemrut Dağı Krater Gölü'nü görmeye gidiyoruz. Bu doğa harikası krater içindeki göl ve gölcükleri görüyoruz. Ahlat’a geçiyoruz. Selçuklulardan günümüze kalan suskunlar yurdu Selçuklu Mezarlığı'nı dolaşıyoruz. Ahlat  Selçuklu müzesini görerek yeniden Van merkeze otelimize dönüyoruz 

Konaklama : Ramada by Wyndham / Van

4. gün 29 EKIM 2023 PAZAR :  VAN ARKEOLOJİ MÜZESİ , TUŞPA ANTİK KENT

Otelimizde aldığımız Kahvaltı sonrası  Eski Van kale bölgesine geçiyoruz. Geçtiğimiz yıllar içinde yeni yerine taşınan ülkemizin en önemli müzelerinden olan Arkeoloji müzesini rehberimiz eşliğinde dolaşıyoruz. Antik çağlarda bir liman gölgesi olan Urartu’ya başkentlik yapmış olan Tuşpa Antik kent kalıntıları eşliğinde Tuşpa kalesine çıkıyoruz. Gümüş üzerine sürülen siyah renkli savat çamuru ile yapılan bir el sanatı olan Savat  gümüş işi ,750 derece ateşte pişirilerek gümüşe işlenen Savat atölyesinde bilgilendirme ve alışveriş molası veriyoruz

Van Havalimanına geçiyoruz 19:50 uçağı ile İstanbul sabiha gökçen havalimanına uçuyoruz. 22:05 İstanbul sabiha gökçen havalimanına inerek  bizi bekleyen aracımız ile Balıkesir e ve Bandırma’ya dönüyoruz.

 

KARESİ TURİZMİN YOL VE PROGRAM GÜZERGÂHINDA DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKI SAKLIDIR

NOT: TUR PROGRAMIMIZDAKİ EKSTRALAR REHBERİMİZİN BELİRLEYECEĞİ MİNİMUM KİŞİ SAYISI SAĞLANDIĞINDA GERÇEKLEŞECEKTİR.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm araçları ile transfer hizmetleri.
  • Nilgün Mazıcıoglu  rehberliği  ve anlatımları.
  • 3 gece otel  konaklaması
  • 3 sabah kahvaltısı ,3 akşam yemeği
  • Tursab güvencesi ve sigortası
  • Pegasus havayolu ile gidiş dönüş uçak bileti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri.
  • Tüm öğle yemekleri
  • İlk gün Van kahvaltısı
  • Otel lobisinde alınan extra içecekler  ve mini bar vb.
  • Nemrut krater gölü minibüs ücreti
  •  Akdamar adası geçiş ücreti            
  • Havalimanı Gidiş Dönüş Transfer

 



Kalkış Yerleri
  • Balıkesir (04:00)
  • Bandırma (04:00)
Notlar

İptal Şartları
https://karesiturizm.com/tur-160-ucakli-butik-van-turu.html

Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
0266 244 17 73


Bu çıktı 28.03.2024 17:53 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.