Bandırma Çıkışlı Kazdağı Jeep Safari Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: Balıkesir ve Bandırma
PROGRAM

HOMEROS’UN BİN PINARLI İDA’SI

KAZDAĞI JEEP SAFARİ GEZİSİ 

4x4 Jeep’lerle Macera Dolu Doğa Turu

31 TEMMUZ 2022 PAZAR

Saat 06:00 Bandırma hareket. Akçay merkezde sabah kahvaltı molası için serbest zaman. Yol güzergâhında jeep safariler bizi alıyor  Avcılar köyü içerisinden Kışladağı Milli Park kapısına ulaşıyoruz. Milli Park kapısında rehberimizin kısa bir tanıtımın sonunda körfez manzarasını arkamızı alarak fotoğraflar çektiriyoruz.

Kazdağı Milli Parkı içerinde sadece 4x4 arazi araçlarının ilerleyebileceği yollardan ilerleyerek Kazdağı'nın zengin bitki örtüsünü görme fırsatı buluyoruz. İlk uğrak noktamız derelerin birleşme noktası Dereçatı burada yürüyüş yapmak üzere araçlardan iniyoruz rehberimiz eşliğinde kısa bir doğa yürüyüşü gerçekleştiriyoruz.. Bu yürüyüş esnasında dünyada sadece Kazdağlarında bulunan endemik bitkileri görme fırsatı buluyorsunuz. Daha sonra jeeplerimize binip Ağlayan Çam gidiyoruz. Rehberimizden çam hikayesini dinleyip fotoğraflıyoruz. Yanımızdaki getirmiş olduğumuz kumanyalarla öğle yemeğimizi afiyetle yedikten sonra yüzmek için Ayı Gölü Şelalesi'ne gidiyoruz. 2 tane şelalenin beslediği gölette 45 dk yüzme molası veriyoruz. Ardından 12 Km uzunluğa sahip oksijen çadırı Şahindere Kanyonunu bu sene faaliyete geçen Cam Teras'dan izliyoruz. Kazdağı Milli Parkı içindeki turumuzu tamamlayıp dönüş yolculuğuna geçiyoruz Altınoluk köyünde bulunan Sefa Tepesi çay bahçesinde körfez manzarasında yorgunluk çayımızı içiyoruz. 17:00 civarı turumuz sonlanmış oluyor.

Jeep safari turu ve öğle yemeği dâhil

1 KİŞİ ÜCRETİ: 550 TL

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ulaşım
  • jeep safari turu
  • Milli park giriş ücretleri
  • öğle yemeği


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Sabah Kahvaltısı ve akşam yemeği 
  • Yollarda alınan yiyecek ve içecekler


Kalkış Yerleri
  • Bandırma (04:45)
Notlar

İptal Şartları
https://karesiturizm.com/tur-76-bandirma-cikisli-kazdagi-jeep-safari-turu.html

Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
0266 244 17 73


Bu çıktı 28.03.2024 19:23 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.