KUALA LUMPUR & SİNGAPUR & BALİ Tur Programı
KUALA LUMPUR & SİNGAPUR & BALİ 03 - 11 ARALIK 2021X Large Paket (Opsiyonel)

1.GÜN: İSTANBUL – KUALA LUMPUR

(Havalimanı buluşma saati hareket gününden önceki gece olacaktır.) İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde buluşup, bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardında Türk Havayolları’na ait tarifeli seferi ile Kuala Lumpur’a hareket ediyoruz. Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı’na varışımızı takiben alanda bizleri bekleyen özel aracımız ile otelimize geçiyoruz. Otele giriş işlemlerinizin ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için akşam etkinliği olarak düzenleyeceğimiz Yemekli Malay Dans Show'u ile Gece Kuala Lumpur etkinliğine katılabilirler. Bu turumuzda Kuala Lumpur Gece Marketi, Çin Mahallesi, gezilecek yerler arasındadır. 

Akşam Etkinliği: Yemekli Malay Dans Show'u ile Gece Kuala Lumpur 

2.GÜN: KUALA LUMPUR

Kahvaltının ardından otelimizden hareket ile Kuala Lumpur Şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Şehir turumuzda panoramik olarak Bağımsızlık Meydanı, Sultan Abdul Samad Binası, Kraliyet Sarayı, Ulusal Müze, Parlamento, Ulusal Anıt, Ulusal Camii, Demiryolu İstasyonu görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel  olarak düzenleyeceğimiz Batu Mağaraları & Ateş böceği turuna katılabilirler.

Batu Mağaraları & Ateş böceği turu

3.GÜN: KUALA LUMPUR - SİNGAPUR

Kahvaltının ardından otelimizden çıkış işlemlerimizi tamamlayarak özel aracımız ile Singapur uçuşu için havalimanına transfer oluyoruz. Singapur’a varışımız ile birlikte Singapur şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Panoramik şehir turumuzda Singapur Nehri ile Meclis, Opera ve Mahkeme Binaları, Singapur’un simgesi olan Merlion Heykeli göreceğimiz yerler arasında, ardından Singapur’un ünlü Çin Mahallesi’nde alışveriş için vaktiniz olacaktır. Şehir gezisinin ardından otelimize giriş işlemlerimizi tamamlıyoruz. Sonrasında serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile akşam etkinliği olarak düzenleyeceğimiz Gardens By the Bay Parkı ve Singapur Akşam turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.     

Akşam Etkinliği: Gardens By the Bay Parkı ve Singapur Akşam Turu

4.GÜN: SİNGAPUR

Kahvaltının ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenecek olan yarım günlük Lumina Yağmur Ormanı ve Nehir Safarisi turuna katılabilirler. Gece olunca Yağmur Ormanı’nda neler olduğuna şahit olacağımız ışık ve görsel şölenle keyifli vakit geçirecek ve ardından orman sakinlerini görme fırsatı yakalayacağımız nehir safarisine çıkacağız.

Ardından dileyen misafirlerimiz öğleden sonra opsiyonel olarak düzenlenecek olan Sentosa adası turuna katılabilirler. Sentosa Singapurluların haftasonlarını değerlendirdikleri Singapur'un en büyük adası. Öncelikle teleferikle adaya güzel manzara eşliğinde geçiyoruz. Daha sonra Butterfly Park & Insect Kingdom'ı gezeceğiz, sonra adanın sahilinde yapılan muhteşem ışık ve lazer gösterisini izleyeceğiz. Sentosa park gezimiz sonrası kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Geceleme otelimizde. 

Lumina Yağmur Ormanı ve Nehir Safarisi

Sentosa adası turu

5.GÜN: SİNGAPUR – BALİ

Kahvaltının ardından otelimizden check out ile birlikte Denpasar Bali uçuşumuz için özel aracımız ile Havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bilet, pasaport ve bagaj işlemlerimizin ardından Denpasar’a hareket ediyoruz. Yaklaşık 2 saat 50 dakika sürecek yolculuğumuz sonrası Denpasar’a varıyor ve özel aracımız ile şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Panoramik şehir turumuzun ardından otelimize ulaşıyor ve odalarımıza yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.

6. GÜN: BALİ

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel tam günlük Bali Adası gezisine katılabilirler. Bu turumuzda adanın en güzel tapınaklarını gezeceğiz. en güzel manzaraların fotoğraflar çekecek, pirinç teraslarında dolaşacak, muhteşem dağ ve göl manzarasına karşı öğle yemeğimizi yiyeceğiz. Tropikal meyveleri tadabilecek bölgeye has Luwak kahvesi içebilecek, adaya ait hediyelik eşya alabilecek ve gün batımında Tanah Lot tapınağını görebileceğiz. Gezeceğimiz yerler arasında Tegalalang pirinç terasları (dileyenler burada sonsuzluk salıncağına binebilir) Tirta Empul (Kutsal su) tapınağı, Goa Gajah (Fil Mağarası) tapınağı, Batur dağı da bulunmaktadır. Sonrasında geceleme için otelimize geri dönüyoruz.

Bali Adası Turu öğle yemekli

7.GÜN: BALİ

Kahvaltının ardından adada serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz  opsiyonel olarak düzenlenecek olan Ubud Turumuza katılabilirler. Ubud turu sırasında adanın en güzel bölgesini gezeceğiz. Julia Roberts’ın oynadığı “Eat, pray and love” filminin adada çekilen birçok sahnesi Ubud’da geçmiştir. 1 saatlik bir yolculuk ile Ubud’a ulaşıyoruz. İlk durağımız olan Saraswati tapınağını gezeceğiz. Tapınağın içinde bulunan starbucks’ta oturup lotus çiçeklerini seyredeceğiz. Akabinde adanın en güzel çarşısında alışveriş için serbest zamanımız olacak. Yerel sanatçıların oturduğu yer olan Ubud’da çok güzel hediyelik eşyalara rastlamak mümkün. Sonra ki durağımız Maymun Tapınağıdır. Tapınağın da içinde bulunduğu parkta çevremizdeki maymunları seyrederek doğayla iç içe keyifli yürüyüşün ardından otele geri dönüyoruz. Öğleden sonra denizin ve güneşin tadını çıkarmak için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

Ubud Turu

8.GÜN: BALİ – İSTANBUL

Kahvaltının ardından serbest zaman. Rehberinizin belirleyeceği saatte havaalanına doğru yola çıkacağız. Bilet, pasaport ve bagaj işlemlerimizin ardından Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçuşu ile İstanbul’a hareket ediyoruz. Geceleme Uçakta. 

9. GÜN: İSTANBUL

İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

Batu Mağaraları Gezisi

$75,00

Akşam Etkinliği: Gardens By the Bay Parkı ve Singapur Turu

$75,00

Sentosa adası

$85,00

Bali Adası Turu-Öğle yemekli

$100,00

Ubud Turu

$55,00

 

Toplam

$390,00

 

390 $ Yerine 360 $

**** Ekstra turlar minimum 20  kişinin katılması halinde gerçekleştirilecektir*****

Ekstra tur paketi satışı tur esnasında rehber tarafından yapılacaktır.


 

260 $ Yerine 240 $

**** Ekstra turlar minimum 20  kişinin katılması halinde gerçekleştirilecektir*****

Ekstra tur paketi satışı tur esnasında rehber tarafından yapılacaktır.


Kalkış Yerleri:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Havayolları Tarifeli seferi ile İstanbul-Kuala Lumpur gidiş, Bali – İstanbul dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti,
  • Havalimanı vergileri,
  • Kuala Lumpur  4* otelde 2 Gece, Singapur 4* otelde 2 Gece, Bali’de 4* otelde 3 Gece kahvaltı dâhil konaklama,
  • Kuala Lumpur, Singapur, Denpasar şehir turları,
  • Programda belirtilen Uluslararası ara uçuşlar,
  • Havalimanı – Otel – Havalimanı arası transferler,
  • Türkçe Rehberlik Hizmeti.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı çıkış fonu 
  • Programda belirtilen Ekstra turlar,
  • Tüm öğle ve akşam yemekleri,
  • Seyahat Sigortası,
  • Kişisel harcamalar,
  • Ek bagaj ücretleri.


Kalkış Yerleri
    Notlar

    SIKÇA SORULAN SORULAR


    Sağlık

    Kuala Lumpur, Sinapur ve Endonezya’ya girişlerde herhangi bir aşı zorunluluğu bulunmamaktadır. Yenilecek yemeklerde sağlığınızı olumsuz etkileyecek bir sorun olacağınız sanmıyoruz. Musluk suyu içmemenizi öneririz.

    Vize Bilgileri

    Umuma Mahsus Pasaport hamilleri Endonezya’da kapı vizesine tabidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

    Uçuş Süreleri

    İstanbul – Kuala Lumpur arası : 10 saat 35 dakika, Cakarta– İstanbul: 12 saat

    Para Birimi

    Singapur’un para birimi SGD Singapur Doları, Malezya’nın para birimi MYR Ringgit, Endonezya’nın ise IDR Endonezya Rupiahı dır. Seyahatiniz esnasında yanınıza EURO ve Dolar cinsinden ufak birimlerini almanızı öneririz.

    Saat Dilimi

    Gideceğimiz Lokasyon olan Güneydoğu Asya ile Türkiye arasında kış tarifesinde 5 Yaz tarifesinde 4 Saatlik  saat fark bulunmaktadır. Türkiye’de saat 12.00 iken Kuala Lumpur’da  17:00 dır

    Telefon Kullanımı        

    Cep telefonu hattınız uluslararası aramalara (roaming) açık ise Turkcell ve Avea hatlar Küba’da kullanılmaktadır. Ancak konuşma ücreti oldukça pahalı (1 dakika = 8 TL).

    Kıyafet ve Gerekli

    Eşyalar

    Kolayca giyilip – çıkarılabilecek tişört, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, şort, rahat yürüyüş ayakkabıları, akşamları için ince bir mont almanızı öneririz. Bunun dışında; şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz.

    Yemek Kültürü

    Güney Doğu Asya’da tavuk, deniz mahsulleri oldukça yaygındır. Yemeklerde yöreye özgü baharatlar kullanılır ancak tur boyunca aldığımız yemeklerin damak lezzetinize uygun olduğunu hissedeceksiniz.

    Elektrik

    Bahsedilen ülkelerin hepsinde elektrik 230 volt olsa da kalınacak otellerde 220 volt elektrik kullanılmaktadır. Prizler A tipi ikili ve B tipi üçlü prizlerdir. Prizlerin örnekleri şu adreslerden görülebilir: http://www.iec.ch/worldplugs/t... ve http://www.iec.ch/worldplugs/typeB.htm. Adaptör getirmeniz gerekecektir.

    Alışveriş

    Bahsedilen ülkelerden hediyelik eşyalar dışında gidilen ülkeye özgü el saatları ürünleri ve doğal yiyecek ve içecek türü şeyler bulamanız mümkündür. Ayrıca Elektronik eşya vb. gibi şeyler de temin edebilirsiniz. Ancak Elektronik eşyaların ülkemize getirilmesi ile ilgili kısıtlama mevcuttur. ?. Bunun üzerindeki sayılara gümrükte el koyuluyor.



    Uçuş Adı:İSTANBUL - KUALA LUMPUR
    Buluşma:2021-12-03T22:30:00
    Kalkış:2021-12-04T01:35:00
    Varış Tarih:2021-12-04T17:15:00
    Varış Havalimanı:KUL
    Kalkış Havalimanı:IST
    Varış Havalimanı:Kuala Lumpur
    Kalkış Havalimanı:İSTANBUL
    Havayolu:Türk Havayolları
    Uçuş Kodu:TK 60

    Uçuş Adı:DENPASAR - İSTANBUL
    Buluşma:T:00
    Kalkış:2021-12-11T21:40:00
    Varış Tarih:2021-12-12T05:55:00
    Varış Havalimanı:IST
    Kalkış Havalimanı:DPS
    Varış Havalimanı:İSTANBUL
    Kalkış Havalimanı:Denpasar
    Havayolu:Türk Havayolları
    Uçuş Kodu:TK 67


    İptal Şartları
    https://karesiturizm.com/tur-557-kuala-lumpur-singapur-bali.html

    Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
    0266 244 17 73


    Bu çıktı 29.03.2024 10:39 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.