Bozburun Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: Balıkesir ve Bandırma
PROGRAM

BOZBURUN – DATÇA – HİSARÖNÜ – KIZKUMU PLAJI 

SELİMİYE – MARMARİS – AKYAKA – AZMAK ÇAYI

08 EKİM 2021 HAREKETLİ

3 GÜN 2 GECE KONAKLAMALI

1.GÜN: Saat 13:00 hareket. Yol güzergâhında gerekli molalar sonrasında Bozburun’a varıyoruz otelimize yerleşme.

2.GÜN: Sabah otelimizde aldığımız kahvaltı sonrasında DATÇA’ya hareket ediyoruz. Ünlü coğrafyacı ve tarihçi Strabon’un “Tanrı, yarattığı kulunun uzun ömürlü olmasını istiyorsa Datça Yarımadası’na bırakır’’ ... dediği gibi, bu muhteşem güzellikteki şirin beldede, önce ESKİ DATÇA’nın dar sokaklarında gezip tarihi dokusunu inceliyoruz. YENİ DATÇA’yı da gezdikten sonra Hisarönü köyüne giderek burada ki denizin ortasından yol geçen Kızkumun da yürüyüş yapabilirsiniz bir başka güzellik Selimiye’ye gidiyoruz buranın  sahilinde ve otantik  sokaklarında dolaşıyoruz Selimiye'ye özel Losta tatlısını deneyebiliriz  Akşam yemeği için serbest zaman sonrasında otelimize gidiyoruz.

3.GÜN: Sabah otelimizde aldığımız kahvaltı sonrasında Marmaris’in kapalı çarşısında alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Marmaris’e veda ederek Evleriyle mimarlık ödülüne sahip olan Akyaka Beldesine varıyoruz. Burada Öncelikle Akyaka’da ki Azmak Çayı sal turumuza (EXTRA) çıkıyoruz. Tekne turumuzun ardından bu güzel beldeyi keşfedebilmeniz adına serbest zaman veriyoruz. Ardından Akyaka’dan ayrılarak dönüş için harekete geçiyoruz. Aydın Çine’de vereceğimiz akşam yemeği molası ardından Balıkesir’e ulaşarak bir başka KARESİ TURİZM organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Otelde 2 gece konaklama
  • Otelde 2 Sabah Kahvaltısı
  • Ulaşım
  • Çevre Gezileri
  • 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası    


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm Özel Harcamalar
  • Akşam yemekleri
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri
  • Azmak Çayı tekne turu                                                                                    


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://karesiturizm.com/tur-404-bozburun-turu.html

    Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
    0266 244 17 73


    Bu çıktı 28.03.2024 11:36 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.