Benelux Turu ( Kurban Bayramı ) Tur Programı
Kalkış Yerleri: İzmir Adnan Menderes Havalimanı
PROGRAM

BENELUX TURU 

FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA - BELÇİKA - LUKSEMBURG 

Paris - Amsterdam - Brüksel - Luksemburg - Brugge - Roterdam - Delf - Stuttgart - Strasburg

TÜM TURLAR DAHİL

27 TEMMUZ - 03 AĞUSTOS 2020 

7 GÜN 6 GECE OTEL KONAKLAMALI 

1.GÜN:   27 TEMMUZ  /  İZMİR–STUTTGART-STRASBOURG-METZ   

Akşam saat 02:30’da’de Adnan Menderes Havalimanı’nı Dış Hatlar Terminali’nde buluşma. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinden sonra, Corendon Havayolları tarifeli seferi ile saat 04:10’da hareket. Saat 06.15’te Stuttgart’a varış. Gümrük işlemlerinin ardından bizi bekleyen özel otobüsümüz ile hareket. Öncelikle şehir turumuzu yapıyoruz Rathaus Belediye Binası, Schillerplatz, Schlossplatz Meydanı, Altes Schloss-Neues Scloss görüleceğimiz yerler arasında bizleri bekliyor. Daha sonra Fransa’nın Alsas-Loren bölgesine doğru yola çıkıp, Strazburg’a hareket ediyoruz. Varışımızı takiben, Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Konseyi’ne ev sahipliği yapan şehirde öncelikle, panaromik turumuzu yapıp, sonrasında Notre Dame Katedrali, Goethe Meydanı, Unesco miras listesindeki Gutenberg Heykeli, Grand Île, Ren Nehri’nin kolu olan İll Nehri’nde köprüler etrafında kurulu Petite France (Küçük Fransa) semti. Öğleden sonra Metz’e geçip otelimize yerleşiyoruz. Konaklama METZ yakınlarında otelimizde.

2.GÜN:  28 TEMMUZ  /  METZ-LÜXEMBURG-PARİS-MONTMARTRE   

Sabah kahvaltısından sonra, Lüksemburg’a geçip turumuzu yapıyoruz. Petrus Vadisi’ni, eski şehir merkezini, Şehir Katedralini, Dükler Sarayı’nı görme imkânına sahip olacaksınız. Daha sonra Paris’e hareket. Akşamüzeri ulaşıp, Paris şehrinin en yüksek tepesi olan Montmartre, Ressamlar Tepesi’ne geçiyoruz. Halen bohem hayatın yaşandığı bu bölgede bir zamanlar Pablo Picasso, Henry Toulouse Lautrec, Dalida, Vincent, Van Gogh ve Jean Marais gibi önemli sanatçılar burada önemli izler bırakmışlardır. Bizi tepeye çıkaracak olan kısa füniküler yolculuğumuz sonrasında, Paris şehrinin büyük bir kısmından görülebilen Sacre Coeur (Kutsal Kalp, Adaklar kilisesi), ilk göreceğimiz yapı olacak. Sokak göstericilerinin showlarının ilginizi çekeceği kesin. Sacre Coeur sonrası yapacağımız kısa yürüyüşün ardından ulaşacağımız Tetre Meydanı bugün sokak ressamlarının ve kafelerin renkli görüntülere sahne olduğu yer. Bu keyifli mekandan sonra otelimize yerleşme. Konaklama PARİS’te

3.GÜN:  29 TEMMUZ  /  PARİS    

Sabah kahvaltısının ardından, Paris panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Champs-elysees, Louvre Sarayı Zafer Anıtı, Opera Binası, Concorde Meydanı, Notre Dame Klisesi, Sorbonne Üniversitesi, Place du Pantheon tanıtılacak yerler arasında. Daha sonra Paris’in sembolü olan Eiffel Kulesi’ne çıkarak turumuza devam ediyoruz. Paris’in muhteşem fotoğraflarını çekiyor ve rehberimizden gerekli bilgileri alıyoruz. Öğleden sonra ise günün geri kalan kısmını isteğe bağlı Louvre Sarayı gezisi veya serbest alışverişe ayırıyoruz.  Arzu edilirse, şehri ortadan ayıran Seine Nehri üzerinde tekne turu alternatifi de değerlendirilebilir. Akşamüzeri otelimize dönüyoruz. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile extra Lido Show’a gidiyoruz. Muhteşem bir şova tanıklık ediyor ve şampanyalarımızı yudumluyoruz. Konaklama PARİS‘te otelimizde. 

4.GÜN:  30 TEMMUZ  /  PARİS   

Sabah kahvaltısından sonra tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Disneyland Turu’na katılabilir.

2 park, eğlence ve yemek komplekslerine sahip Disneyland, 2009 yılında yaklaşık 15 milyon ziyaretçisi ile dünyanın ve Avrupa’nın en çok ziyaret edilen eğlence alanı olmuştur. Eğer kendimizi parkın eğlence alanlarından ayırabilirsek, Disney Village alışveriş bölümünden hatıra hediyelik alışverişi de yapabiliriz. Akşamüzeri Disneyland’a veda edip, otelimize dönüyoruz. Konaklama Paris‘te otelimizde.

5.GÜN:  31 TEMMUZ  / PARİS-BRUGGE-BRÜKSEL  

Sabah kahvaltısının ardından, Belçika’ya hareket ediyoruz. Öncelikle Kuzeyin Venedik’i Brugge’e gidiyoruz. Markt Meydanı ve St. Salvador Katedrali’ni görüp, serbest zaman alıyoruz. İsteğe bağlı kanallar arasında romantik Tekne gezisi de yapılabilir. Öğleden sonra  başkent Brüksel‘e geçiyoruz. Şehir turumda; Atomium, Çin ve Japon Evleri, Kraliyet Sarayı, Belediye Sarayı ve Kilisesi, Grand Palace Meydanı, Manneken Pis Heykeli görülecek yerler arasında. Alışveriş için alacağımız serbest zamanda, ünlü çikolatalarından alışveriş yapmayı unutmayın.  Akşamüzeri otelimize yerleşiyoruz. Konaklama BRÜKSEL’de. otelimizde.

6.GÜN:  1 AĞUSTOS  /  BRÜKSEL-ROTTERDAM-DELFT-DENHAAG-AMSTERDAM    

Sabah kahvaltımızın sonrasında, Rotterdam’a hareket ediyoruz. Hollanda’nın ticaret merkezi olan bu güzel şehri panoramik olarak geziyor ve Ren Nehri kenarında fotoğraflarımızı çekildikten sonra Delft şehrine hareket ediyoruz. Mavi Porselenleri ile Ünlü Delft’i gezdikten sonra, Hollanda’nın Eski Başkent ve Yönetim şehri olan Den Haag’a geçiyoruz. Kraliyet Sarayı ve Kuzey Denizi’ni gördükten sonra Amsterdam’a hareket. Akşamüzeri ulaşıp otelimize yerleşiyoruz. Konaklama AMSTERDAM’da otelimizde.

7.GÜN:   2 AĞUSTOS/  AMSTERDAM-VOLENDAM- KÖLN      

Sabah kahvaltısının ardından, Amsterdam şehir turumuzu yapıyoruz. Dam Meydanı, Madame Tussauds Müzesi, Özgürlük Anıtı, Kraliyet Sarayı ve Kilisesi, Kırmızı Fener Sokağı görülecek yerler arasında. Tur sonrası, isteğe bağlı Tekne turu ve alışveriş için serbest zaman. Öğleden sonra Ijsel Gölü kenarında Hollanda’nın en popüler sahil balıkçı kasabaları olan Marken ve Volendam rengarenk evleri ve doğası ile birlikte sizleri bekliyor. Bu küçük denizciler kasabalarında yeşil beyaz evlerin dar sokaklarında, folklorik kıyafetleriyle yerli halkı görmek mümkün. Amsterdam’dan sonra en çok turistin ziyaret ettiği Volendam’da ise Peynir Fabrikası ziyareti ve meşhur peynirlerden tatma imkanı ve tahta ayakkabılardan alış veriş fırsatı bulacaksınız.  Akşamüzeri Amsterdam merkeze dönüp Alışveriş ve akşam yemeği için serbest zaman alıyoruz. Daha sonra Köln’e hareket. Havalimanına geçip, bilet ve bagaj işlemlerinin ardından, saat 03:05 direk uçuşuyla İzmir’e hareket ediyoruz. Saat 07:15‘te ulaşıp, bir başka KARESİ TURİZM organizasyonunda buluşmak ümit ve dileğiyle ayrılıyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • İzmir-Stuttgart / Köln-İzmir gidiş-geliş direk Uçak biletleri
  • Havaalanı Vergileri
  • Havaalanı-Hotel-Havaalanı Transferleri
  • 3*-4* Otellerde 6 gece konaklama
  • Otellerde alınan kahvaltılar
  • Tüm Turlar
  • Şehir giriş ücretleri
  • Otel konaklama vergileri
  • Türkçe rehberlik hizmetleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize ücreti ve servis bedeli (140 €)
  • Yurtdışı çıkış harcı
  • Öğle, akşam yemekleri
  • Müze girişleri ve Tekne Turu, Disneyland Turu  
  • Seyahat Sağlık Sigortası (15€)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://karesiturizm.com/tur-193-benelux-turukurban-bayrami.html

    Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
    0266 244 17 73


    Bu çıktı 29.03.2024 12:45 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.