Varna & Burgaz Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: Balıkesir ve Bandırma
PROGRAM

VARNA-BURGAZ TURU 

Katolik Kilise- Bazilika ve Katedral

Bulgaristan’nın Tarihi Başkenti Veliko Tırnova

Tserevets Kalesi- Samovodska Charshia- Nesebar Antik Kenti

5* INTERNATIONAL SPA & CASINO OTELDE KONAKLAMA 

AÇIK BÜFE SABAH KAHVALTISI VE AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL

Yeşil Pasaporta Vize Yok !!!

3 Gece 3 Gün

25 OCAK 2024 çıkışlı - 01 ŞUBAT 2024 çıkışlı -

07 MART 2024 çıkışlı - 28 MART 2024 çıkışlı

 

1. Gün:

Saat 20:00 Balıkesir hareket. Saat 21:30 Bandırma hareket. Bulgaristan`a doğru yola çıkıyoruz. Dereköy sınır kapısında Pasaport ve Gümrük işlemlerini takiben Varna`ya yolculuğumuz başlıyor. İlk durağımız olan Burgaz'a ulaşmamızın ardından kahvaltımızı almak üzere serbest zaman veriyoruz. Kahvaltımız sonrasında, gerçekleşecek panoramik şehir turumuzda Burgaz'ın en ünlü yeri olan Deniz Park, Şehir Kütüphanesi, Roma dönemine ait Lahit, Katolik Kilisesi ve Bulgaristan'ın en büyük Limanı görüyoruz. Burgaz gezimiz sonrasında  Bulgaristan`ın en büyük üçüncü şehri ve Karadeniz`in incisi olarak adlandırılan Varna şehir merkezine varıyoruz. Şehir merkezine varışımız sonrası, gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turumuzda Deniz Parkı, Bazilika ve Katedral göreceğimiz yerler arasındadır. Panoramik şehir turumuz sonrası şehrin en büyük parkı ve kordonunda serbest zaman. Serbest zaman sonrasında otelimize transfer oluyoruz. Misafirlerimiz otelimizin havuz, spa ve kumarhane imkanlarından faydalanabilirler. Geceleme otelimizde. 

 

2. Gün: Varna- Veliko Tırnova

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası tüm gün serbest zaman. Misafirlerimiz otelimizin havuz, spa ve kumarhane imkanlarından faydalanabilirler. Dileyen misafirlerimiz ekstra(30 Euro) düzenlenecek olan Bulgaristan`ın  tarihi başkenti Veliko Tırnova, Şumnu Turuna katılabilirler. Otel önünden hareket edecek olan araçlarımızla tarihe yolculuğumuz başlıyor. Deliorman bölgesinde yer alan Şumnu`ya ulaşıyoruz, burada çok sayıda Osmanlı dönemine ait yapılar görüyoruz ve fotoğraflıyoruz. Veliko Tarnovonun resmi turizm portalına göre burada yasam 7000 yıl önce başlamış, üç tepenin üzerine kurulmuş Tserevets, Trapezitsa ve Sveta Gora Veliko Tırnova'nın sembolü olan Tsarevets Kalesi, günümüze kadar ulaşan surları, kapıları, tarihi ve etkileyici manzarasıyla Bulgaristan`ın en çok ziyaret edilen yeridir. Ziyaretimiz sonrasında rehberimiz eşliğinde Samovodska Charshia'yı geziyoruz ve tarihi Tırnova konaklarını fotoğraflıyoruz. Ziyaretlerimiz sonrası Varna`ya geri dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

3. Gün:Varna – Balıkesir / Bandırma


Sabah kahvaltımız sonrasında otelimizden ayrılıyor ve Sunny Beach'e hareket ediyoruz. Sunny Beach'te serbest zaman.  Nesebar Yarımadası turuna başlıyoruz. Burgaz`a bağlı olan dar bir geçit ile anakaraya bağlı romantik, kayalık bir yarımadanın üzerinde yer alan ve 1983 yılında da eşsiz bir tarihe ve kültüre sahip olması nedeniyle Dünya Kültür Mirası Anıtı olarak seçilen Nesebar Antik Kentine geçiyoruz. Tarihi yarımadada bin yıldır varlığını koruyan Roma, Bizans ve ortaçağ kalıntıları ile Bulgar kiliseleri bulunur. Kent 13. ve 14. yüzyıllardan kalma kiliseleri ile ünlü iken kiliselerin özellikle cephe tasarımları ile ilgi çekicidir. Bizlere görkemli antik atmosfer sunan Nessebar`da ziyaretlerimiz sonrası Dereköy sınır kapısına doğru yola çıkıyoruz. Gümrük işlemlerimizin ardından Kırklareli üzerinden akşam saatlerinde Balıkesir`e ve Bandırma'ya varıyor ve bir sonraki Karesi Turizm organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

 

NOT: EKSTRA TURLARIMIZ MİNİMUM 20 KİŞİ KATILIMINDA GERÇEKLEŞECEKTİR.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Otobüs ile ulaşım
  • Otelde 2 gece konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltısı(2) Akşam yemeği(2)
  • Programda belirtilen tüm turlar ve geziler
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Şehir ve Gümrük Vergileri
  • Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İlk gün yolda alacağımız Sabah kahvaltısı
  • Tüm Öğle yemekleri
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
  • Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar
  • Vize Ücreti 180 Euro (Yeşil Pasaporta Vize yoktur)
  • Seyahat ve Sağlık Sigortası (20 Euro) 70 Yaş üzeri ek Sürprim Sigorta (35 Euro)
  • Yurtdışı Çıkış Harç Pulu (150 TL)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://karesiturizm.com/tur-170-varna-burgaz-turu.html

    Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
    0266 244 17 73


    Bu çıktı 29.03.2024 14:19 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.