Norveç Fiyortları Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM

NORVEÇ FİYORTLARI

10.08.2019 - 14.08.2019 (5 Gün, 4 Gece)

1.Gün  : İstanbul  – Oslo – Geilo // 10 Ağustos 2019 Cumartesi

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde saat 04:10’da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları'nın TK 1751 tarifeli sefer tarifeli sefer sayılı uçuşu ile saat 07:40’da İstanbul-Oslo uçuşunu gerçekleştiriyoruz. Yerel saat ile saat 10:30’de Oslo’ya varış. Özel transfer aracımız ile panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Tur rehberimiz eşliğinde Frogner Parkı’nı gezecek, ardından şehrin simgelerinden birisi olan Karl Johans Kapısı’nı ve Oslo Şehir Binası ile Kraliyet Sarayı’nı göreceğiz. Ardından Geilo’ya doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Geilo’ya varışımızın ardından kısa bir şehir turu yapıp otelimize transfer oluyoruz. Odalarımıza yerleştikten sonra serbest zaman. Konaklama otelimizde. 

2.Gün  : Geilo - Bergen // 11 Ağustos 2018 Pazar

Sabah alacağımız kahvaltının ardından turumuzun en güzel güzel günlerinden bir tanesi olan fiyortlar için otelimizden ayrılıp tren istasyonuna doğru hareket ediyoruz. Öncelikle Myrdal trenine bineceğiz ardından trenimizi değiştirerek dünyanın en meşhur tren yollarından birisi olan Flaam Dağı boyunca, şelalelerin içinden ilerleyerek unutulmaz bir yolculuk gerçekleştireceğiz. Tren seyahatimizin sonunda Gudvangen’e ulaşacak ve feribotumuza bineceğiz. UNESCO Dünya Mirasi Listesi’nde bulunan Naeroyfjord’u boyunca ilerleyecek muhteşem doğanın içinde bulunmaktan keyif alacağız. Tur bitimi tekrar Gudvangen’de tekneden inip, özel aracımız ile Bergen’e doğru hareket ediyoruz. Bergen’e varışımızın ardından otelimize transferimiz gerçekleşecek. Konaklama  otelimizde.

3.Gün  : Bergen // 12 Ağustos 2019 Pazartesi

Kahvaltımızın ardından  Bergen şehir turumuza başlıyoruz. Rengarenk evleri, Kraliyet Sarayı göreceğimiz yerler arasında olacak. Şehrin kalbinin attığı Balık ve Çiçek Pazarları'nı ziyaret ettikten sonra Bergen’de yapılacak en güzel aktivitelerden birisi olarak kabul edilen teleferik ile Floyen Dağı’na çıkıyoruz. Bergen’in panoramik manzarasını göreceğimiz bu turun ardından otelimize gidiyoruz. Konaklama otelimizde.     

4.Gün  : Bergen – Oslo  // 13 Ağustos 2019 Salı

Kahvaltımızın ardından Oslo’ya doğru hareket edeceğiz. Yol üzerinde Norveç’in en popüler şelalelerinden Vøringsvoss Şelalesi'nde ara veriyoruz. Kısa bir molanın ardından Oslo’ya olan yolculuğumuz devam edecek. Oslo’ya varışımızın ardından otelimize transferimiz gerçekleşecek. Konaklama otelimizde.

5.Gün  : Oslo – İstanbul   // 14 Ağustos  2019 Çarşamba

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından rehberimizin belirlediği saate kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Viking Gemi Müzesi ve Kon Tiki Müzesi turumuza katılabilirler. Viking Müzesi’nde Norveç’in geçmişten günümüze denizcilik tarihi ve Vikingler’in Grönland’tan Volga Havzası’na hatta Anadolu kıyılarına varan keşifleri hakkında bilgiler alacak, Ortaçağ’dan önce Amerika Kıtası’na ulaşan ilk gemilerini göreceğiz. Kon Tiki Müzesi ise Norveç’in denizcilik geleneğini yansıtmak ile beraber deneysel arkeoloji alanında dünyada bir diğer benzeri olmayan Kon Tiki Projesi’ne adanmış. Müzedeki sergileme 1947 yılında sazdan bir sal ile Güney Amerika kıyılarından Polinezya’ya doğru yola çıkan ve Kolomb öncesi dönemde kıtalararası deniz yolculuklarının mümkün olduğunu kanıtlamaya çalışan Thor Heyerdal’ın hikayesini ve buluşlarını bizler ile buluşturuyor. Tur bitimi havaalanına hareket. Check-in, pasaport ve gümrük kontrollerinin ardından uçağımıza biniyoruz. TK 1754 sefer sayılı uçuş ile saat 17.55’te İstanbul’a hareket ediyoruz. Saat 22:35’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki turumuzda buluşmak dileğiyle.

     
Viking Gemi Müzesi ve Kon Tiki Müzesi Turu: 65 Euro (Kişi başı)  

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk  Havayolları tarifeli seferi ile Istanbul -  Oslo – Istanbul gidiş  dönüş ekonomi sınıfı uçak biletleri   
  • Havalimanı vergileri   
  • Programda belirtilen şehirlerde 4 *  otellerde oda kahvaltı konaklamalar,    
  • Sabah Kahvaltıları,   
  •  Havalimanı – Otel – Havalimanı arası transferler,   
  • Feribot ile fiyort turu
  • Flam Dağı tren gezisi    
  • Floyen Dağı teleferikler ile çıkış   
  • Programda belirtilen tüm panoramik şehir turları,   
  •  Türkçe rehberlik hizmeti   


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı çıkış fonu ( 15 TL )    
  • Yurt dışı vize ücreti   
  • Öğle ve akşam yemekleri   
  • Ekstra turlar   
  • Seyahat Sigortası    
  • Kişisel harcamalar


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Notlar

    Karesi Turizm havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Karesi Turizm sorumlu tutulamaz. Karesi Turizm gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Karesi Turizm, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Karesi Turizm  sorumlu tutulamaz. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir.   


    İptal Şartları
    https://karesiturizm.com/tur-121-norvec-fiyortlari-turu.html

    Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
    0266 244 17 73


    Bu çıktı 20.04.2024 08:42 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.