Bandırma Çıkışlı Assos - Behramkale - Kadırga Koyu Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: Bandırma
PROGRAM

ASSOS & BEHRAMKALE  

KADIRGA KOYU - YEŞİLYURT KÖYÜ TURU

Saat 04:45 Bandırma’dan hareket. Akçay da serbest kahvaltı molası sonrası sağlı sollu zeytinliklerle kaplı sahil yolundan Midilli Adasını izleyerek Behramkale köyüne ulaşıyoruz. Andezit taşından yapılmış taş evlerin arasında köyü gezmeye başlıyoruz. Mahalle aralarında yörüklerin el işi ürünlerinden alışveriş yapabiliyorsunuz. Behramkale köyü turumuzu tamamlayıp Felsefenin doğuş yeri olarak bilinen Athena tapınağına geçiyoruz. Ardından tapınağın hemen alt kısmında bulunan Assos Antik Limana iniyoruz. Limanda serbest zaman veriyoruz dileyen misafirlerimiz dondurmaya yiyebilir dileyen misafirlerimiz ise etrafta bulunan tesislerde Midilli’ye doğru çaylarını yudumlayabilir. Limanda gezimizi tamamlayıp Kadırga koyuna varıyoruz.

Kadırga koyu çevredeki en berrak sahiller arasında bu koyda hem yüzme molası hem de öğle yemeği molası veriyoruz. Molanın ardından o bölgeden ayrılıp Kazdağı’nın en popüler köyleri arasında bulunan Yeşilyurt köyüne gidiyoruz. Bu köyüde rehber eşliğinde gezip meydandaki köy kahvesinde yorgunluk molasından sonra dönüş için hareket ediyoruz.

1 KİŞİ ÜCRETİ: 120,00 TL

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ulaşım


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm yemekler 
  • Müze Ören yerleri giriş ücreti


Kalkış Yerleri
  • Bandırma (04:45)
Notlar

İptal Şartları
https://karesiturizm.com/tur-84-bandirma-cikisli-assos---behramkale---kadirga-koyu-turu.html

Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
0266 244 17 73


Bu çıktı 26.04.2024 09:13 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.