Barselona Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: Balıkesir ve Bandırma
PROGRAM

  GAUDİ'nin ŞEHRİ BARSELONA

GİRONA – FİGUERES - SALVADOR DALİ MÜZESİ

ANDORRA -COSTA BRAVA

PARK GUELL - GOTİK MAHALLE

LA ROCA OUTLET -FLAMENKO GECESİ

İZMİR'DEN İZMİR'E TÜRK HAVA YOLLARI İLE

BARSELONA GİDİŞ, BARSELONA DÖNÜŞ AKTARMASIZ ve DİREKT!!..

 

1. GÜN PAZARTESİ İZMİR - BARSELONA

Pazar akşamını Pazartesi’ye bağlayan gece yarısını 15 dakika geçerken, saat 00:15'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı DIŞ HATLAR Terminali'nde buluşuyoruz ve Check-In işlemlerimizi tamamladıktan sonra TÜRK HAVA YOLLARI'na ait, TK3023 sefer sayılı, 180 kişilik A321 tipi uçağımız ile gerçekleştireceğimiz AKTARMASIZ DİREKT uçuşumuz ile 02:15'de Barselona'ya hareket ediyoruz. Yaklaşık 3,5 saatlik uçuşumuzun ardından varışımızı ve pasaport kontrolünü takiben dileyen misafirlerimiz ile birlikte ekstra olarak yapılacak rehberlerimiz eşliğinde panoramik Barselona şehir turumuz. Şehir turunda Catalunya Meydanı, ünlü Passeig de Gracia Caddesi üzerindeki Pedrera, Batllo, Amatller, Lleo evleri, Montjuic, Cristobal Colon anıtı, Gaudi'nin ünlü eserleri; Sagrada Familia Kilisesi görülecek yerler arasındadır (tüm misafirlerimiz için otele giriş saati en erken saat 15:30'dur). Şehir turunun ardından serbest zaman. Konaklama Barselona'daki otelimizde.

2.GÜN SALI BARSELONA

Sabah kahvaltımızın ardından Barselona'da tam gün serbest zaman. Konaklama Barselona'daki otelimizde.

3. GÜN ÇARŞAMBA BARSELONA (ANDORRA)

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile birlikte Barselona'ya 3,5 saatlik mesafede bulunan dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan Andorra Prensliği ekstra turumuz için hareket ediyoruz. Çok dağlık bir bölgede kurulmuş olan Andorra kenti tüm ziyaretçilerine vergiden muaf alışveriş imkanı sunmaktadır. Özellikle kozmetik ve tekel ürünleri, elektronik eşyalar çok uygun fiyata alınabilmektedir. Andorra'da geçirilen keyifli saatlerin ardından akşam saatlerinde geri dönüş. Konaklama Barselona'daki otelimizde.

4.GÜN PERŞEMBE BARSELONA (COSTA BRAVA İNCİLERİ )

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman veya dileyen misafirlerimiz ile birlikte Costa Brava'nın incileri turumuz için hareket ediyoruz. Bu gezimizde Fransa sınırına yakınlığı nedeniyle İspanya'nın turizme kazandırılan ilk plajlarından biri olan dünyaca ünlü Costa Brava sahillerindeki kasabaları geziyoruz. Ünlü ressam Salvador Dali'nin birçok tablosunda resmettiği bu sahil bölgesinde geçireceğimiz keyifli zamanın ardından konaklama Barselona'daki otelimizde.

5.GÜN CUMA BARSELONA (PARK GUELL - GOTİK MAHALLE)

Sabah kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimiz ile birlikte Park Guell ve Gotik Mahalle turumuz. Barselona tarihinin başladığı yerdir “Gotik Mahalle”. Erken Roma ve Ortaçağ döneminde şehrin kendisini oluşturan “eski kent (ciutat Vella)” günümüzde de Barselona'nın kalbi olmayı sürdürmektedir. Park Guell, Barselona'nın dünyaca ünlü sıra dışı parkıdır. 1910 yılında sanayici Eusebio Guell, şehrin üzerinde yükselen özel bir site yapması için ünlü mimar Gaudi'yi görevlendirmiştir. Park, Gaudi'nin ünlü Sagrada Familia eserinden sonraki en iddialı yapısıdır. Park Guell'de ortak bahçeleri bulunan, 60 evden meydana gelen bir site inşa edilmesi planlansa da proje boyunca evlerin yalnızca ikisi bitirilebilmiştir. Yarısı tamamlanabilen projenin iptalinin ardından bahçeler 1922 yılında park olarak halkın kullanımına açılmıştır. 1984'te UNESCO'nun Dünya Mirası Listesi'ne alınan ve farklı mimari tarzların çarpıcı uyumunu yansıtan parkta trencadis seramikleri, yılanı andıran bir bank, peri masallarını canlandıran pavyonlar, Gotik kemerler görülmeye değerdir. Turumuzun ardından serbest zaman. Konaklama otelimizde.

6.GÜN CUMARTESİ BARSELONA (GİRONA - FİGUERES - SALVADOR DALİ) - (LA ROCA OUTLET) - İZMİR

Sabah kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimizin katılımı ile ekstra olarak yapılacak olan Girona, Figueres, Salvador Dali Müzesi ve La Roca Outlet gezisi. Tur esnasında önce tarihi Girona şehrinde San Feliu kilisesi, Santa Maria katedrali meydanı, mimar Eiffel'in demir köprüsü ve Yahudi Mahallesi görüldükten sonra ressam Salvador Dali'nin yaşadığı Figueres'a varıyoruz. Figueres kasabasının Dali'ye tahsis ettiği, İspanya'nın en çok ziyaretçi çeken ikinci ama en ilginç müzesi olma özelliği taşıyan Teatro - Museo Dali gezimizin ardından Barselona'ya geri dönüş yolumuzda La Roca Village Outlet’te 100'den fazla ünlü markaya ait mağazalarda %50'lere varan indirimlerle alışveriş yapma imkanı bulabilir veya şık cafelerinde dinlenebilirsiniz. Gezimizin ardından Barselona'ya geri dönüş ve serbest zaman. Rehberlerimizin belirleyeceği saatte dönüş yolculuğumuz için Barselona Havaalanı'na transfer. Check-In işlemlerimizi tamamladıktan sonra saat 00:05'de TÜRK HAVA YOLLARI'na ait, TK 3022 sefer sayılı, 180 kişilik A321 tipi uçağımız ile AKTARMASIZ DİREKT İzmir'e hareket ediyoruz. İzmir'e varış.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • İZMİR / BARSELONA / İZMİR TÜRK HAVAYOLLARI AKTARMASIZ DİREKT SEFERLERİ İLE UÇUŞLAR
  • ALAN VERGİLERİ ve ZORUNLU MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
  • PROGRAMDA BELİRTİLEN ULAŞIMLAR
  • BARSELONA YAKINLARINDA 5 GECE ODA KAHVALTI (Continental) KONAKLAMA
  • SEÇİLEN KATEGORİDE KALİTELİ OTELLER
  • PROFESYONEL REHBERLİK
  • TURLAR ESNASINDA PROFESYONEL REHBERLİK


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • SCHENGEN VİZE ve SERVİS ÜCRETİ : € 120  (YEŞİL PASAPORTA VİZE UYGULAMASI YOKTUR)
  • YURTDIŞI ÇIKIŞ FONU (DEVLETE ÖDENEN 15 TL) (uçuştan önce müşterimizce bankaya yatırılmalıdır)
  • SEYAHAT İPTAL, VİZE, SAĞLIK GÜVENCE PAKETİ : € 15 (70 yaş üzeri € 30)
  • İSTEĞE BAĞLI TURLAR & OTEL AKTİVİTELERİ


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://karesiturizm.com/tur-34-barselona-turu.html

    Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
    0266 244 17 73


    Bu çıktı 01.05.2024 00:00 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.