Antik Mısır Ücgeni Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM

 

ANTİK MISIR ÜÇGENİ

Sharm El Sheikh (3) – Kahire (2) –Hurghada (2)

TÜRK HAVA YOLLARI 

9 GÜN 7 GECE KONAKLAMALI 

GİDİŞ

DÖNÜŞ

12 Ocak 2024

20 Ocak 2024

20 Ocak 2024

28 Ocak 2024

26 Ocak 2024

03 Şubat 2024

02 Şubat 2024

10 Şubat 2024

09 Şubat 2024

17 Şubat 2024

16 Şubat 2024

24 Şubat 2024

23 Şubat 2024

2 Mart 2024

1 Mart 2024

9 Mart 2024

1.Gün İstanbul  

İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Türk Havayolları kontuarı önünde SAAT 06:00’de bulunma. Bagaj ve check-in işlemleri sonrasında Türk Hava Yolları’nın TK 704 sefer sayılı uçuşu ile saat 9:10’da Mısır’ın egzotik tatil destinasyonu Sharm El Sheikh’e hareket. Yerel saat 10:45’te varışımızın ardından otelimize hareket. Check in işlemlerimiz sonrasında odalara yerleşme. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak akşam düzenlenecek olan turumuza katılabilirler. Geceleme otelimizde..

 

·  Sharm El Sheikh Şehir Turu // 35 USD Kişi Başı Yetişkin – 25 USD Çocuk Ücreti

Sharm El Sheikh'i keşfedin. Yeni ve Eski şehri ziyaret edin: Eski Pazar ve ünlü El Sahaba Camii, El Farsha’da gün bitimi ve Şehirde Alışverişin Keyfini Çıkarın. Fares Restaurant'ta Akşam Yemeği: Deniz Ürünleri Menüsü: Deniz Ürünleri Çorbası – Kalamar – Karides – Izgara Singari Balığı – Pirinç Pilavı – Salata. (İçecekler Hariçtir)

 

2.Gün İstanbul - Sharm El Sheikh 

Sabah, kahvaltının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.

 

·  Tekne İle Ras Mohamed Turu // 60 USD Kişi Başı Yetişkin – 35 USD Çocuk Ücreti

Kızıldeniz'in en önemli rezerv alanlarından Ras Mohammed Milli Parkı içinde bulunan el değmemiş mercan resifleri ve canlı su altı dünyasını yakından keşfedeceğiniz bir tekne gezisine davetlisiniz. Otelinizden alınacak ve Ras Mohammed Doğal Parkı'ndan turunuza başlayacaksınız. Mercan resiflerinde dalgıç rehberler eşliğinde şnorkel ile yüzme yapabilirsiniz. Ayrıca "White Island" olarak adlandırılan ve deniz üzerinde doğal oluşum ile meydana gelen beyaz kum adasına uğranılacaktır. Burada resim çektirebilir ve şifalı olduğuna inanılan kumları ile kendinize bakım yapabilirsiniz. Öğle yemeği tur esnasında açık büfe olarak alınacaktır. Meşrubatlar yemeğe dahildir. Ayrıca yemek sonrasında mevsimsel meyve ikramı yapılmaktadır. *Açık Büfe Menüsü : Salata Büfesi + Izgara Tavuk + Izgara Köfte + Patates Kroket + Pilav + Makarna + Tatlı    ** Maske+Palet+Şnorkel geziye katılım için zorunlu olmamakla birlikte, dileyenler tur başlamadan kiralama yapabilir. Günlük kiralama ücreti parça başı ortalama 3$'dır.

 

3.Gün Sharm El Sheikh 

Sabah, kahvaltının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.

 

· Deniz Gözlemi Turu // 45 USD Kişi Başı Yetişkin – 25 USD Çocuk Ücreti

Bölgenin en lüks, yarı denizaltı denilen 80 kişilik Royal SeaScope alt bölümü cam seyir tekneleriyle gerçekleştirilen ve 2 saat boyunca Kızıl Deniz'in 3 metre altında ıslanmadan müthiş deniz yaşamını gözlemleyebileceğiniz harika deniz altı seyahati. Çocuklu ailelere tavsiye edilir. 1 adet Hoş Geldiniz içeceği (meşrubat) dahildir.

 

·  ATV Çöl Safari  // ATV Tek kişi 35 USD , ATV  iki kişi 50 USD  (Çocuk İndirimi Yoktur)

Otelinizden alınarak başlayacak ve yaklaşık 2 saat sürecek aksiyon dolu bu eğlenceli turda 4 tekerli ATV Quad motorlar ile çöl kumlarının arasında adeta dans edecek, muhteşem gün batımında fotoğraf molaları vererek anı ölümsüzleştirecek ve çölde deveye binme imkânı bulacaksınız. Son durağımız olan Bedevi çadırında çay ikramı ile dinlenecek ve otelinize geri bırakılacaksınız. *** Bedevi Çayı ve Kask tur fiyatına dahildir. Baş &Yüz Örtüsü (Poşu), Gözlük ve 1 şişe Su Kişibaşı 6.-USD

 

4.Gün Sharm El Sheikh-Kahire
Sabah, erken saatlerde alınacak kahvaltının ardından Mısır’ın başkenti Kahire’ye doğru yola çıkıyoruz, yaklaşık 7 saat süren keyifli bir yolculuğun ardından öğleden sonra saatlerinde Kahire’ye varışımızda yapacağımız panoramik şehir turu esnasında Kahire Kalesi, Mehmet Ali Paşa Cami, Sultan Hasan Kulliyesi, İmam Şafi Camii, Sedat’ın Anıt Mezarı, Al Azhar Camii, İslam tarihi müzesi, Kahire Kulesi, Khan el Khalili Pazarı, El Tahrir Meydanı gibi belli başlı turistik noktaları görme fırsatımız olacak.Şehir turu sonrasında otele yerleşme ve geceleme. 

 

5.Gün: Kahire

Sabah, kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlarımıza katılabilirler. Geceleme otelimizde.

 

· Giza Piramitleri ve Kahire Müzesi turu ( öğle yemekli) // 100 USD Kişi Başı Yetişkin – 60 USD Çocuk Ücreti

Eski dünyanın 7 Harikasından birini görmeye hazır mısınız? Giza Piramitleri, gizemli Sfenks ve Dünya’nın en zengin müzelerinden biri olan Yeni Kahire Müzesi’ni ziyaret edeceğimiz bu gün, öğle yemeğimizi yerel bir restoranda alıyoruz. Piramitler Bölgesi ve Kahire Müzesi giriş ücretleri fiyata dahildir.Yemekte alınacak içecekler extradır.

 

· Nil üzerinde yemekli tekne turu // 75 USD Kişi Başı Yetişkin – 50 USD Çocuk Ücreti

Nil Nehri üzerinde yapacağımız tekne turunda hem canlı müzik eşliğinde akşam yemeğimizi alıp hem de Kahire’nin ışıklarının ve gece manzaralarının tadını çıkarma fırsatını bulacağız. Otelden tekneye ulaşım, akşam yemeği ,canlı müzik ve dansöz gösterisi fiyata dahildir.Yemekte alınacak içecekler extradır.

 

6.Gün: Kahire-Hurghada

Sabah, erken saatlerde alınacak kahvaltının ardından Hurghada’ya doğru yola çıkıyoruz, yaklaşık 6 saat süren keyifli bir yolculuğun ardından öğleden sonra saatlerinde otele yerleşme ve serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlarımıza katılabilirler. Geceleme otelimizde.

 

Hurghada Şehir Turu // 25 USD Kişi Başı Yetişkin – 15 USD Çocuk Ücreti 

Hurghada’yı keşfedin, eski ve yeni Hurghada, Sand City Museum, El Mina Camii, Yeni Marina ve Alış-veriş imkanı..

 

7.Gün: Hurghada

Sabah, kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlarımıza katılabilirler. Geceleme otelimizde.

 

·  Orange Bay & Giftun Turu // 65 USD Kişi Başı Yetişkin – 45 USD Çocuk Ücreti

Kızıldeniz'in en güzel adalarından birisi olan Giftun rezerv alanı  su altındaki hazineleri ve diğer doğal güzellikleri ile sizi bekliyor. Tam günlük tekne gezimizde şnorkel ile deniz altını gözlemleyip adanın tüm güzelliklerinden sonuna dek yararlanabilirsiniz. Limitli alkolsüz içecekler ve öğle yemeği teknemizde servis edilecektir. Dileyen misafirlerimiz rehberimize önceden haber vermek koşuluyla ve ekstra ücret karşılığında scuba dalış yapabilirler. Şezlong ve şemsiye ücreti, Ulusal Park giriş ücreti fiyata dahildir. 

 

8.Gün Hurghada– İstanbul 

Sabah otelde kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Önemli Not: Otellerde odalardan en geç çıkış ve anahtar teslim saati 12:00’dır. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlarımıza katılabilirler. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşma ile havalimanına transfer. Havalimanına varışımıza istinaden bagaj ve check-in işlemlerini gerçekleştiriyoruz.

 

Luxor Turu :  125 USD Kişi Başı Yetişkin – 75 USD Çocuk Ücreti

Gizemli Mısır Tarihi’nin en önemli yapıtlarının pek çoğunu bir arada görebileceğiniz Luxor bölgesi Hurghada’ya sadece 3,5 saat mesafede bulunmaktadır. Sabah erken saatlerde otelimizden hareket edip akşam saatlerinde geri döneceğimiz bu gezimizde Luksor Tapınağı , Karnak Tapınağı, Krallar  Vadisi , Hatchepsut Tapınağı , Memnon Anıtları, Nil Deltası gibi dünyanın en nadide tarihi ve doğal zenginliklerini uzman rehberimiz eşliğinde detaylıca gezeceğiz. Öğle yemeğimizi gezimiz esnasında yerel bir restoranda alacağız. Tur sonrası Havalimanına gidiyoruz. Bu turumuza öğle yemeği ve müze giriş ücretleri dahildir.

 

9.Gün İstanbul 

Türk havayolları  uçuşumuz ile saat 01:35’te İstanbul uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. 05:40’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki seyahatimizde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

 

EXTRA TURLAR FULL PAKET

Toplu olarak alındığında 565 Dolar yerine 490 Dolar olacaktır.

 Sharm El Sheikh Şehir Turu + Tekne İle Ras Mohamed Turu + Deniz Gözlemi Turu + ATV Çöl Safari Turu
Giza Piramitleri ve Kahire Müzesi turu ( öğle yemekli) + Nil üzerinde yemekli tekne Turu
Hurghada Şehir Turu + Orange Bay & Giftun Turu + Luxor Turu


 

4*OTELLER
Sharm El Sheikh- Oriental Rivoli Hotel vb (AI)
Kahire- Amarante Pyramids vb (BB)
Hurghada- Amwaj Beach Club vb (AI)

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk havayolları ile İstanbul Yeni Havalimanı Sharm El Sheikh/ Hurghada – İstanbul Yeni Havalimanı Gidiş Dönüş Ekonomi Sınıfı Uçak Biletleri 
  • Havalimanı Vergileri
  • Programda belirtilen 4*oteller veya benzer standartta başka bir otellerde Sharm El Sheikh’te 3 gece (Herşey Dahil) ,Kahire’de 2 gece (oda – kahvaltı), Hurghada’da 2 gece (Herşey Dahil) Konaklamalar
  • Havalimanı / Otel / Havalimanı Arası Transferler
  • Programda belirtilen geziler ve ziyaret noktaları giriş ücretleri
  • Türkçe Rehberlik Hizmeti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harç Pulu 
  • Tur Programında Belirtilmeyen Tüm Geziler 
  • Mısır vizesi (Havalimanında 25 USD ye Mısır Vizesi almanız gerekmektedir.)
  • Programda belirtilmeyen öğle ve akşam yemekleri
  • Kişisel Harcamalar


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://karesiturizm.com/tur-132-antik-misir-ucgeni-turu.html

    Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
    0266 244 17 73


    Bu çıktı 19.04.2024 10:02 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.