İskandinavya Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: İzmir Adnan Menderes Havalimanı
PROGRAM

İSKANDİNAVYA TURU 

NORVEÇ - İSVEÇ - DANİMARKA 

Stocholm, Oslo, Göteburg- Kopenhang

KOPENHAG TEKNE TURU, TIVOLI BAHÇELERI TURU, DANIMARKA ŞATOLARI ve RIVIERASI, HELSINGOR, HOLMENKOLLEN TEPESİ & KAYAKLA ATLAMA RAMPASI TURU, STOKHOLM KOMBINE, DROTNINGHOLM SARAYI , FİYORT TURU VE TÜM TURLAR DAHİL 

7 GÜN 6 GECE OTEL KONAKLAMALI

1.GÜN /  İZMİR-İSTANBUL–KOPENHAG    

Saat 04:00’te Adnan Menderes İç Hatlar terminalinde buluşma. Bilet işlemlerini takiben Pegasus Havayolları’nın tarifeli uçağı ile saat 05:50’de İstanbul’a hareket. Yapacağımız aktarmanın ardından 09:30’da hareket. Saat 11:55’te Kopenhag’a varış. Varışımızı takiben bizi bekleyen özel otobüsümüzle yapılacak olan panoramik şehir turumuzda Christianborg Kalesi, Black Diamond, Amelienborg Sarayı, Opera binası, Langelinie Rıhtımı ve Küçük Deniz Kızı Heykeli göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turu sonrasında ünlü Tivoli Bahçelerine hareket. (Giriş ücreti ekstradır.) Tur sonrası otele yerleşme, rehberimizin vereceği saatte buluşma. Geceleme otelimizde.

2.GÜN / KOPENHAG–MALMÖ-GÖTEBURG

Sabah kahvaltısı sonrasında, Danimarka Şatoları ve Rivierası ve Helsingor Turu’na hareket. Kopenhag şehrine yaklaşık 45 dakikalık mesafede bulunan Hillerod’a varıyoruz. Şehirde Danimarka rönesansının en güzel örneği olarak kabul edilen Frederiksborg Sarayı’nın etkileyici barok bahçelerini ve sarayın içerisini geziyoruz. Kuzeyin Versailles’i olarak görülen saray ziyaretimizin ardından yarım saatlik bir yolculuk sonrası Helsingor’a ulaşıyoruz. Burada Shakespear'in Hamlet adlı eserine konu olan Danimarka krallarının kurduğu Kronborg Kalesi’nde fotoğraf molası verdikten sonra, Göteburg’a hareket ediyoruz. Bir mühendislik harikası, dünyanın ikinci büyük köprüsü olan Oresund'dan (8500 mt) geçiyoruz. Malmö üzerinden yol alıp, akşam saatlerinde ulaşıp otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Göteburg’da otelimizde.

3. GÜN / GÖTEBURG-OSLO

Sabah kahvaltısının ardından ardından panoramik şehir turu. Bu turumuzda Şehir Tiyatro Binası, Opera Binası, Poseidon Heykeli, Alman ve Haga Kiliseleri ile Goteborg'un deniz feneri olarak kabul edilen Masthugget Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Daha sonra Oslo’ya hareket. Yapacağımız panoramik Oslo şehir turunda Kraliyet Sarayı, Meclis Binası, Belediye Sarayı, Folk Müzesi, Viking Gemileri Müzesi, Ulusal Tiyatro,  Karl Johans Caddesi, Vigeland Parkı görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Oslo şehrinin en güzel bölgesi olan ünlü Holmenkollen Tepesi’ne gidiyoruz. 2011 Dünya Kayakla atlama müsabakalarının yapıldığı tesisleri ve muhteşem Oslo manzarasını seyrettikten sonra  otelimize transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.

4. GÜN / OSLO – (Norway in Nutshell Fyord Turu)

Otelde alacağımız kahvaltının ardından tüm gün sürecek Norway in Nutshell Fyord turuna hareket. Muhteşem göl ve orman manzaraları eşliğinde saat 13:00 civarı Flam’a vardıktan sonra, özellikle geleneksel Norveç balıkçı  kazaklarını alabileceğimiz hediyelik eşya mağazasında serbest zamanımız oluyor. Flam sogne fyordunun kolu lup, özellikle Norveç’in en çok ziyaret edilen turistik bölgesidir. Buradan bineceğimiz feribot ile Norveç fiyortlarının manzaraları eşliğinde, muhteşem vadiler ve göller arasında turumuzu yapıyoruz. Daha sonra, Oslo’ya dönüş yolumuz esnasında ilk olarak dünyanın en uzun tüneli olan Laerdal’dan  (25km) geçip, gene dünyanın en eski ahşap kiliselerinden olan çivi kullanılmadan yapılan Borgund kilisesini ziyaret ediyoruz. Akşam geç saatlerde otelimize dönüyoruz.  Geceleme otelimizde. 

5. GÜN / OSLO – STOKHOLM

Sabah kahvaltısı sonrasında Stockholm’e hareket. Karlstad’da öğlen saatlerinde verilecek mola sonrasında Stockholm’e doğru yolumuza devam edeceğiz. Öğleden sonra varış ve otele yerleşme. Geceleme otelimizde. 

6. GÜN  / STOCKHOLM

Sabah kahvaltısı ardından yapacağımız panoramik Stockholm şehir turunda; Gamla Stan Adası, Kraliyet Sarayı,Tiyatro Binası,Belediye Sarayı, Kunqsrad Parkı, Fjallgatan Tepesi görülecek yerler arasındadır. Daha sonra Djurgarden adasına geçip, bir zamanlar İsveç kraliyet ailesinin av mekanı olan, günümüzde ise bir çok müzeyi bünyesinde barındıran bu adada ilk durağımız dünyaca ünlü Vasa müzesi. 17.yy dank alma batık gemisi olarak tek örnek olan Vasa sonrası, açık hava müzesi olan Skansen’ ziyaret ediyoruz. 18. ve 19.yy’a ait İsveç’in birbirinden farklı bölgelerinden getirilen 150 adet evin bulunduğu bu müzede İsveç yaşantısını ve kültürünü izleme fırsatı bulacaksınız. Otelimize dönüyoruz. Geceleme Stockholm’deki otelimizde.

7. GÜN /  STOCKHOLM- İZMİR

Otelde alacağımız kahvaltı sonrasında Drottningholm Sarayı Turu’na çıkıyoruz. İsveç kraliyet ailesinin resmi ikametgahı olan sarayı gezdikten sonra (saray giriş ücreti yolcuya aittir.) Sonrasında Kopenhag merkezde serbest gezi zamanı.  Saat 05:00’de havalimanına transfer. Sunexpress Havayolları tarifeli seferi ile saat 00:10'de İzmir'e hareket. Saat 05:00'de varış ve turumuzun sonu… Bir başka KARESİ TUR organizasyonunda buluşmak ümit ve dileğiyle ayrılıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  •  İzmir-İstanbul-Kopenhag gidiş uçak biletleri
  • Stockholm-İzmir dönüş uçak biletleri
  • 2 GECE STOCKHOLM, 2 Gece NORVEÇ, 1 GECE KOPENHAG, 1 GÖTEBURG Otel Konaklama
  • Sabah Kahvaltıları
  • Havaalanı Vergileri
  • Tüm Şehir Turları ]Kopenhag, Oslo, Stockholm  ]Tivoli Bahçeleri Turu ]Danimarka Şatoları ve Rivierası&Helsingor Turu ]Holmenkollen Tepesi ve kayakla atlama rampası ] Stokholm Kombine Vasaa & Drottningholm Turlar ] Flam-Norway in Nutshell Fiyord Turu, ]Fiyord Tekne Turu ücretii
  • Şehir Giriş Ücretleri
  • Türkçe rehberlik hizmetleri
  • Zorunlu Mesleki Sorumluluk sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize ücreti ve servis bedeli (130 €)
  • Seyahat sağlık sigortası (15 €)
  •  Yurtdışı çıkış harcı bedeli (15 TL.)
  • Öğle ve akşam yemekleri
  •  Müze, Saray, Örenyeri vb. giriş ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ NOTLAR:

    • Geçerli çok girişli SHENGEN vizesi veya YEŞİL PASAPORTU olanlar için vize yoktur.
    • Yukarıda belirtilen uçuş saatleri Sunexpress ve Pegasus Havayolları’ndan alınmıştır. Uçak saatlerine gelebilecek herhangi bir değişiklikten, uçak iptalinden, uçağın teknik aksaklıklarından dolayı ortaya çıkabilecek rötarlardan, yolcunun iç hat uçuşlarını kaçırmasından kaynaklanan aksaklık veya doğabilecek problemlerden acentemiz kesinlikle sorumlu tutulamaz
    • Turumuzun gerçekleşebilmesi için en az 25 kişinin katılımına ihtiyaç vardır. Gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde Mavi Tour yukarıda belirtilen programı iptal etme hakkına sahiptir. Bu durumda yolculara para iadesi yapılacaktır
    • Uçak yolculuğu esnasında yolcu başına serbest bagaj hakkı sınırı 20 kg’dir. Her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır ve bu bagajın ağırlığı 8 kg. sınırını geçmemelidir. Ekstra valiz veya ağırlıktan veya ödenecek ekstra bagaj ücretinden Karesi Tur ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir
    • Bu seyahate katılacak olan her yolcunun pasaport temdit süresinin en az 6 ay olması gerekmektedir.
    • Yurt dışı çıkışında gümrük ve pasaport engeli olan yolculara seyahate iştirak edemedikleri takdirde ücret iadesi yapılmaz.
    • 18 yaş altında katılımcılar için anne babadan muvakatname(2 adet) verilmesi istenmektedir.
    • Şirketimiz sizler ile konsolosluk / elçilik arasında bir aracı konumunda olup, herhangi bir vize alım garantisi veremez. Bu durumda konsolosluk / elçiliğin vermediği vizelerden Karesi Tur sorumlu tutulamaz.
    • İptal ve iade şartları; 29236 sayılı Paket Tur Sözleşmeleri Yönetmeliğine tabidir.

    İptal Şartları
    https://karesiturizm.com/tur-107-iskandinavya-turu.html

    Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
    0266 244 17 73


    Bu çıktı 29.03.2024 05:03 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.